Al uw vragen beantwoord

In veel gebieden van Spanje hebben we te maken met een overvloed aan mineralen in het leidingwater, met name calcium en magnesium. De hoeveelheid mineralen in het water verschilt per gemeente. Bij het verwarmen van water gaan de calcium en magnesium zich met elkaar verbinden en ontstaat kristallisatie. De kristallen hechten zich aan uw kranen, leidingen en huishoudelijk apparatuur.

De Water Improver PRO® is door iedereen gemakkelijk binnen 3 minuten te installeren. Het enige wat u hoeft te doen is de watermeter vinden, de Water Improver PRO® monteren met de bijgestuurde tiewrap en voilà, u kunt genieten!

De Water Improver PRO® zal ervoor zorgen dat bestaande kalk in de waterleidingen geleidelijk oplost. Daarom kan het even duren voordat je optimaal resultaat ziet. Niet overal is het water even hard, en ook de leeftijd van de leidingen en de plaatselijke ophoping van kalk speelt hierbij een rol. Na enkele weken zult u zeker al resultaat merken, en het resultaat zal optimaal zijn na ongeveer 6 weken.

De Water Improver PRO® is zeer compact en past vrijwel altijd.

Voor elke huishoudelijke waterleiding van 10 mm tot 42 mm.

Onze waterontharder is uitvoerig getest en tot 150 meter afstand garanderen wij een optimaal resultaat.

De Water Improver PRO® is voor iedere waterleiding geschikt. Zowel op pvc, koper, flexibele buis en (gegalvaniseerd) staal.

Ja. Ook in een appartement werkt de Water Improver PRO® perfect. De watermeter bevindt zich vaak in een gemeenschappelijke ruimte in de kelder van het appartementencomplex.

In tegendeel, u zult geld besparen met de Water Improver PRO®. Het is een eenmalige aanschaf, daarna zult u kunnen genieten van een verminderd gebruik van water, wasmiddel en schoonmaakmiddelen.

De verzendkosten van de Water Improver PRO® zijn nu tijdelijk GRATIS. Bekijk de pagina “Verzenden & betalen” voor meer informatie.

Je bestelling zal op werkdagen binnen 24 uur met de post verstuurd. De levering kan  tussen de 2 en 7 werkdagen duren. Je krijgt een tracking nummer per e-mail zodra het pakketje verstuurd is, zodat je je bestelling kunt volgen. Deze levertijd is een richtlijn, en geen garantie. Waterimprover.es houdt zich niet aansprakelijk mocht er eventueel iets misgaan bij de vervoerder, maar wij zullen er alles aan doen om je pakketje alsnog zo snel mogelijk bij je te krijgen. Bekijk de pagina “Verzenden & betalen” voor meer informatie.

Wanneer je toch niet tevreden bent over het bestelde product, kan je het product binnen 100 dagen retourneren. Het product dient in de originele verpakking verzonden te worden, zonder beschadigingen. Kosten voor het retour sturen van het product komt op rekening van de consument. Wanneer het product zonder schade retour is ontvangen, betalen wij het aankoopbedrag terug. Bekijk de pagina “Verzenden & betalen” voor meer informatie.

Staat je vraag hier niet bij of wil je meer weten over je bestelling, neem dan gerust contact met ons op! Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.