Verzenden, betalen & retourneren

Verzendkosten

De verzendkosten van de Water Improver PRO® zijn tijdelijk GRATIS door heel Europa. Ook als  je 2 producten of meer besteld versturen wij je bestelling nog steeds GRATIS (ook handig voor de buren, familie, of vrienden).

Verzending

Je bestelling zal binnen 24 uur per post worden verstuurd (werkdagen). De levering kan  tussen de 2 en 7 werkdagen duren. Je krijgt een tracking nummer per e-mail zodra het pakketje verstuurd is, zodat je je bestelling kunt volgen. Deze levertijd is een richtlijn, en geen garantie. Waterimprover.eu houdt zich niet aansprakelijk mocht er eventueel iets misgaan bij de vervoerder, maar wij zullen er alles aan doen om je pakketje alsnog zo snel mogelijk bij je te krijgen. Heb je je bestelling na maximaal 7 werkdagen nog niet ontvangen? Neem contact met ons op via info@waterimprover.eu.

Betalen

Veilig online betalen

Retourneren

Wanneer je toch niet tevreden bent met het bestelde product, dan heb je vanaf aankoop 100 dagen de tijd om het product aan te melden voor retour. Na het aanmelden van uw retourzending, heeft u vervolgens nog 14 dagen de tijd om het pakket ook daadwerkelijk te retourneren. Het product dient in de originele verpakking verzonden te worden, zonder beschadigingen. Kosten voor het retour sturen van het product komen op rekening van de consument.

Maak je gebruik van je retourrecht dan storten wij het gehele orderbedrag exclusief verzendkosten binnen 14 dagen na het ontvangen van het pakket terug op je rekening.

Indien je het product terug wilt sturen, stuur dan een e-mail naar info@waterimprover.eu. Wij zullen dan binnen 24 uur reageren met de retour instructies.