Hoe werkt de Water Improver PRO® waterontharder?

Hard water (water met veel kalk erin), wordt gezien als een algemene ergernis. Niet alleen zorgt hard water voor kalkaanslag, ook gaat het energieverbruik omhoog, kan de huid ervan gaan jeuken en gaan uw huishuidelijke apparaten minder lang mee.
Maar wat is eigenlijk de reden dat kalkaanslag zich kan ophopen en vastzetten aan kranen, leidingen en apparaten? Daar zijn de mineralen Calcium en Magnesium verantwoordelijk voor. Calcium en Magnesium verbinden makkelijk wanneer water wordt verwarmd, waarbij kalkkristallen ontstaan. Dit resulteert in vervelende vlekken en een verhoogd energieverbruik in huis.

De magnetische waterontharder: verfijnde precisie

De vooruitstrevende techniek van de Water Improver PRO® waterontharder kan dit verbindingsproces voorkomen. Na uitgebreid wetenschappelijk onderzoek, is de precieze uitgebalanceerde opstelling van de sterke magneten vastgesteld. Wanneer Calcium en Magnesium aan deze magnetische kracht worden blootgesteld, worden de mineralen niet langer met elkaar verbonden en hechten ze niet langer aan uw apparatuur en leidingen.
De Water Improver PRO® waterontharder is een krachtig en klein toestel dat makkelijk aan de buitenkant van de leiding kan worden geinstalleerd, zonder ingewikkelde ingrepen.